A través d'un joc de taula, acudim a les aules i als espais educatius del nostre país cercant establir un diàleg que permeti als infants i a les joves entendre la complexitat de les discriminacions que socialment es perpetuen. A partir del joc, posem de relleu la realitat amb la qual una persona migrant es troba quan arriba a l'Estat Espanyol.
Després d'entendre les traves burocràtiques a les quals s'exposa i de comprendre la brutalitat social a la qual és sotmès, creem un espai de debat on poder dialogar sobre tot allò exposat. Quin paper juguem tots plegats amb el racisme? És aquest una discriminació residual o forma part d'una estructura organitzada? Què podem fer per combatre el racisme?
Fronteres Invisibles és un projecte que neix el curs 2017/2018 dins l’AEIG Rudyard Kipling de Barcelona. Després de desenvolupar el projecte dins de l’agrupament i sota l’empar de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, els membres del projecte, decidim desvincular-lo i seguir executant-lo de manera individual.
​
​
El projecte es constitueix com a cooperativa a partir del 2021 amb la finalitat de seguir creant i desenvolupant recursos i projectes que tinguin com a finalitat combatre el racisme.
Durant el mateix any ens instal·lem a la Nau Bostik espai que compartim amb Prollema.
​
Notícies
PREMI IMPACTE JOVE. Del CNJC
26 de novembre, 2021
FORMACIÓ. Joc de taula per reflexionar sobre les vulneracions de drets que pateixen les persones migrades i les dificultats del procés migratori.​
Drets de ciutadania i diversitat
FORMACIÓ. Participem al 25è Fórum que organitza la FEDAIA conjuntament amb Diomcoop.
​
26 de novembre, 2021​
NOSALTRES
Som Fronteres Invisibles, un projecte educatiu que trenca murs mitjançant el diàleg i la comprensió dels problemes reals que ens envolten. Concretament, ens centrem en treballar les migracions i tot el que se’n desprèn d’aquestes.